През изминалата седмица скандалната певица Жана Бергендорф беше изловена от папараци в курорта Лозенец с непознат татуиран мъж. Според информацията именно мачото е новият на червенокоската.

Всъщност мъжът до Жана не е непознат, дори напротив – известен е в музикантските среди. Става въпрос за скандалния рапър Dee, който нашумя през последните години.

В момента Dee се е позиционирал на морето, където всяка вечер има участия в най-елитните клубове в тузарските курорти. Участията на Жана са също предимно по Черноморието, където прекарва ужасно много време с рапъра и така заварката се получила. Татуировките на Радомир Юноков – Dee не могат да бъдат сбъркани, както и шокиращо червената коса на Жана, което ги прави център на вниманието и никога не могат да се промъкнат някъде незабелязано. 

Жана обаче дели новия си мъж с друга звезда от шоубизнеса, при това доста известна.

Преди известно време рапърът сподели в интервю за „ШОУ“, че обича да пуши марихуана, което също може да се окаже свързващо между двамата. „Това, че някой е изпушил една трева, не означава, че е наркоман. Не говорим за хероини-мероини, а да изпуши една трева или да шмръкне една линия да си вдигне настроението преди участие. Това са вече нормални неща за тези времена.  Не се крия, пуша джойнт ежедневно, и то по много пъти“, казва Dee за народното издание.