Всякакви версии плъзнаха из виртуалното пространство, след като се разбра, че е изчезнало мистериозно 17-годишно момиче. Близките на София Фарлалиева са в шок, а сестра й дори допусна, че момичето може да е станало жертва на отвличане.Ето какво сподели Елена Фарлалиева във Фейсбук: 

Този автобус е забелязан в Преслав и най-вероятно в околностите. Ако някой го е виждал, да сигнализира веднага на полицията!!! 
Сестра ми София изчезна снощи, нямам представа дали са я отвлекли... Ако имате информация, сигнализирайте в полицията и се свържете с мен на този номер: 0886493150.
София Фарлалиева изчезна мистериозно към 4 часа тази нощ от къмпинг „Градина”. Момичето е било с приятелка, легнали са си, а на сутринта от София нямало следа. Телефонът на 17-годишното момиче е изключен. 

В медиите тръгнаха спекулации, че приятелките са били в бар, а след това София е излязла с гадже и батерията на телефона й е паднала.

Убягва обаче фактът, че София страда от тежък диабет! 

Близките й са изключително притеснени. Надяват се на всякаква информация – както от полицията, така и от близки и доброволци, които биха могли да помогнат.