Ева Найденова пропусна спектакъла-бенефис по случай 70-годишния юбилей на композитора Стефан Диомов в Бургас. Двамата бяха в люта вражда, но скорообявиха, че си прощават. Останалите членове на фамилия „Тоника” се събраха за юбилея на Диомов, съобщава „Флагман”.„Може пък отказът й да е заради е участието на Ваня Костова в концерта. Между тях все още има непреодолима вражда и двете едва ли някога отново ще си проговорят”, шушукаха верните почитатели на формацията в очакване всеки момент на сцената да излезе и Ева.

Любими колеги и приятели поздравиха с двучасов спектакъл твореца Стефан Диомов. Специално за повода от САЩ се завърна и някогашната звезда от „Тоника” – Сия, която пя заедно с Ралица, Милица, Ваня, Тео и Драго за пръв път от много време насам.

Летният театър на Бургас се пукаше по шевовете, а публиката засвидетелства огромната си любов към юбиляра, като няколко пъти го аплодира на крака. В двучасовия концерт участваха още младите надежди, ръководени от Диомов – „Петте сезона”, както и ненадминатите Тони Димитрова, Йорданка Христова, Орлин Горанов и други.

Кулминацията на вечерта бе, когато на сцената излезе кметът на Бургас Димитър Николов, за да връчи на рожденика почетния знак на Община Бургас „Ключът от кулата”. Плакетът съдържа герба на Бургас с врязан и монтиран в него стилизиран ключ, придружен от медал.