Люси Кирилова е българката с най-заразителен смях. Тя е родом от Благоевград, живее в испанската Марбея, а сега за няколко дни е на посещение в Пловдив, пише trafficnews.bg. Приятелите я познават като запален пътешественик. „Един път я попитах къде е ходила и й показах глобус. Тя го завъртя и започна да посочва различни точки на планетата. В един момент каза, че е по-лесно да покаже къде не е ходила. Невероятен човек и приятел е и много положителна личност”, разказват хора от обкръжението й.

Люси е била в почти всички държави в Европа. Известно време е живяла в САЩ. Обиколила е Африка, Азия, била е до Тайланд, Бахамските острови, Куба, Бразилия, Колумбия и т.н.

Тя е българската с най-заразителен смях. Той е толкова специфичен и заразителен, че всеки, който я чуе, започва да се смее с глас, без да знае за какво става въпрос.

„Спират ме на тръгване от заведенията и ми благодарят за веселото изкарване”, споделя българката.

Тя има изтънчен вкус и подбира местата, на които се храни. Не е претенциозна, но е естет. Готви невероятно вкусно, храни се здравословно и очаква следващата дестинация. Чувства се свободна, защото сама планира своето време.