Саня Армутлиева ще допълни великолепната четворка в предстоящия сезон на Х Фактор (X Factor). Към новите лица

екипът решава, че трябва да има един специалист, който познава Х Фактор талантите и притежава усет и сериозен опит в изграждането на успешни артисти.

В продължение на над 20 години Станислава Армутлиева е начело на една от най-големите и проспериращи музикални  компании в България – „Вирджиния Рекърдс“. В каталога ѝ влизат стотици звукозаписи и видео клипове на български изпълнители.

Дългогодишният опит на Саня в музикалния бизнес ѝ помага да различи безпогрешно талантите, които притежават Х Фактор, както и да осигури силен старт и развитие на кариерата им.

Сред продуцираните от „Вирджиния Рекърдс“ артисти в момента са победителите в първите три сезона на формата Рафи, Жана Бергендорф и Славин Славчев,

талантите от последното издание на шоуто Невена Пейкова, Михаела Маринова, Пламен и Иво Добреви, Люба Илиева, Кристина Дончева, както и хитовите изпълнители Моисей и дуета Pavell & Venci Venc.

Сериозна роля за професионалния поглед на Саня Армутлиева оказва както партньорството ѝ с екипа на Саймън Кауъл и неговата компания SyCo, така и съвместната ѝ работа през годините с титаните в звукозаписната  индустрия Sony Music, Univеrsal Music и EMI.

„Саня е професионалистът, който най-добре може да усети потенциала на кандидатите и перспективата за тяхното музикално развитие.

Вярвам, че е нужна на журито не само като човек, който вече е проследил случващото се на сцената на Х Фактор, но и като един от утвърдените музикални продуценти в България“, коментира продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян, който за първи път ще влезе в ролята на жури на музикалния формат.