"Спирит ъф Бургас" наближава и организаторите започнаха да разкриват повече детайли от кухнята на звездите. Роби Уилямс – лошото момче на Англия – е решил да сбъдне мечтата на едно българско момиче и да си легне с него на сцената на морския бряг.

Звездата ще си избере момиче от Golden circle зоната и ще го качи на сцената, където заедно ще си легнат в специално пригодено за целта легло.

Роби ще ѝ изпее на четири очи една от последните си песни от шоуто, но това ще се случи пред погледите на десетките хиляди зрители на плажа в Бургас.

Тази новина достигна до част от фенклуба на Роби Уилямс у нас: „По принцип това се случва на повечето му концерти по света, но у нас ще е специално, защото все пак ще сме на плажа, под звездите, а ако е много горещо, стискаме палци Роби да свали всички дрехи“, коментират членове на клуба.

Дни преди първия си концерт в България Роби Уилямс призна в откровен разговор за списание EVA, че след много битки със себе си, клиники за зависимости, борба с килограмите е намерил най-хубавата причина да се радва на плодовете на таланта си и на стремежа си към съвършенство в работата.

„Минах през много крайности. Сега е различно. Намерих любов. Жена ми и децата ми промениха всичко. Търсех центъра си и вече го имам. Аз съм БАЩА. Това е най-важното, това всичко за мен“, сподели Роби. Четете интервюто с Роби Уилямс в сп. EVA през август.

С приближаването на фестивала расте и интересът към него, като организаторите и община Бургас вече се подготвят да посрещнат много повече хора от първоначално предвидените.

В понеделник, на специална пресконференция в Бургас, ще бъдат обявени допълнителните мерки, които ще бъдат взети, за да се избегнат големите задръствания.

В плановете на кмета Димитър Николов и община Бургас влиза затваряне на основните улици и булеварди около фестивалната зона, които ще бъдат превърнати в
безплатни паркинг зони с около 1200 места.

Припомняме, че БДЖ пуснаха специални влакове София-Бургас-София, които допълнително да помогнат на всички, които са решили да стигнат до Бургас на 7-ми август.

Билети може да закупите в мрежата на Eventim.bg в цялата страна. В продажба са още и билети за Golden Circle (само за 7-ми август) и VIP трибуни със седящи места.