Тотомилионерът от Благоевград Николай Динков-Нинджата, който спечели 7 млн. джакпот от 6/49, е бил глобен 300 лв. заради скандал в полицията навръх 30-ия си рожден ден.

На 7 февруари 2011 г. около 10 ч Динков отишъл в "Паспортна служба" да подаде заявление за задграничен паспорт. Решил да заплати такса за експресна услуга и се наредил на гишето на Милка Делева. Служителката обаче напуснала работното си място, заради проблем с друг клиент и отишла при шефа си. Това продължило около 40 минути и чакащият Динков се изнервил. Започнал да вика: "Къде е тази пенсионерка, няма ли кой да я пенсионира, вижте да не е паднала и да не е умряла някъде". След като си подал документите сутринта, останал с впечатление, че в 14 ч ще може да си получи паспорта. Тогава се върнал пак, но се оказало, че документът не е готов. Това отново ядосало нетърпеливия мъж, който трябвал да пътува за чужбина, където да празнува 30-годишния си рожден ден. Казал на Делева, че ако до 17 часа не му стане готов паспортът, ще й счупи главата. Пред съда обаче Динков се оправда, че казал точно обратното: "Вие ми счупихте главата", което според него означавало, че не може да пътува за Турция.

Съдия Екатерина Николова тогава прие, че хулиганската проява е провокирана от дългото чакане, както и други оплаквания на граждани по това време за проблеми, свързани с издаването на паспорти, в това число и проблеми със софтуер, които изнервят хората. Заради това му наложи глоба от 300 лв., която да изиграе достатъчно превантивна роля.

Месец по-късно Нинджата лежа и 7 денонощия в ареста, заради буйния си характер. Районният съдия в Благоевград Георги Янев тогава му даде наказанието по Указа за борба с дребното хулиганство.

На 28 март 2011 г. около 17,20 ч в сервиз "София Ауто ГДАД" в областния център Динков е извършил непристойна проява - псувни срещу трима служители на сервиза и нанесъл удари на Цветан Шопов. Причината за избухването на Нинждата била, че оставил за ремонт мерцедеса си, но след това установил, че едното му стъкло е надраскано. Виждайки увреждането той побеснял и ударил няколко юмрука на Шопов. Пред съда пострадалият прости на нападателя, а той пък от своя страна се извини за поведението и изпускането на нервите си, но не отърва 7-те денонощия арест.