През последните няколко дни медии по целия свят излизат със заглавия за бивша студентка на Московския държавен институт по международни отношения (МГИМО), смени попрището и си потърси късмета в порно индустрията. Ангелина Дорошенкова стана звезда, след като целият свят разбра: отличничката от московския вуз е предпочела пред кариерата на дипломат да се снима във филми за възрастни. В ексклузивно интервю за LifeNews тя разказа за задкулисието в порнобизнеса и защо никога няма да остави своята професия.„Аз съм обикновено момиче, славата ме порази като гръм от ясно небе. Видимо, медиите се заинтересоваха от контраста на МГИМО и порното, това съчетание се струва странно на всички. Мнозина си мислят, че във филмите за възрастни се снимат глупави момичета, това въобще не е така. Нито един глупав човек не съм срещала в тази сфера, хората се занимават с това, защото им харесва. На мен също много ми харесва”, казва Ангелина. 

21-годишната порнозвезда признава: малко е нервна, това е нейното първо интервю, но затова пък въобще не се срамува от своята професия и е готова открито да говори за всичките нюанси на нейната работа. „Винаги знам от рано какви ще са снимките, но с кой ще са, не винаги. С партньора се запознаваме на снимачната площадка. Нашите заплати са общодостъпни в мрежата – за сцена в стил „лайт” получавам между 500 и 600 евро. Това са около 2-3 часа работа. Работя предимно с европейци на площадката – чехи, унгарци, руснаци, украинци. Както с момичета, така и с младежи”, разкрива актрисата. 

„В детството си мечтах да стана актриса, никой не ме е карал, не ме е принуждавал, при това не взимам и наркотици. Искам да съм като Саша Грей, да се снимам в Холивуд”, откровеничи Ангелина. 

Дорошенкова в момента се намира в Милано за поредните снимки. Тъжно й е за близките роднини. На въпроса, как те се отнасят към нейната кариера, бившата студентка отговаря: „Спокойно”. „Никога не съм крила нищо, цялото ми семейство, приятелите, колегите в университета знаят. Мама реагира много адекватно. Тя е съвременна жена. Тя каза: Ангелина, подкрепям твоя избор, ако ти наистина искаш това, тогава ти пожелавам само успехи. Ти си много смела”, спомня си момичето. 

В интервюто бе засегнат въпроса и за личния живот на порно актрисата.Ангелина уверява: почитателите й имат шанс, сърцето й все още не е заето. „Нямам мъж, свободна съм. Готова съм за връзка, ако го почувствам в душата си. Нищо няма да крия от любимия и ще му разкажа всичко за професията си. Ако ме помоли да напусна порнобизнеса, няма да мога, защото в момента аз обичам работата си повече от всичко на света”, казва тя.