Напълно обновеният след ремонт хотелски комплекс „Дунав Плаза“ избира средата на лятото, за да заяви красноречиво за себе си. Емблематичната марка „Дунав Плаза“, която вече посреща гости и в хотела, и в ресторантите, кани русенските ценители на изисканите летни удоволствия на специална „морска“ вечер. 
На 30 юли от 20 часа салоните на ресторанта ще предлагат онзи уют и атмосфера, които носят аромата на лятната почивка на морския бряг. Затова и от екипа на „Дунав Плаза“ са нарекли тази вечер „Морска фантазия“. Тя ще премине под знака на стилно меню, издържано в унисон с морето - с красноречиви акценти от морски дарове, и всичко това придружено от оригинално узо и стилни подходящи вина. 
Началото на дъхавата вечер ще бъде поставено с Welcome Drink: Шанин Блан с бонбон от диня и мента. Продължението ще е салата с мариновани аспержи и севиче от миди, а след това - мида Сен Жак с пюре от целина и кокосово мляко и канелони с мус от скариди и глеч от просеко. Тартар от червен тон със салца от манго, червен хайвер и лимонова пяна и филе от барамунди с три вида пюре са върховите точки в предложенията за „Морската фантазия“. 
За финала е оставена насладата от шоколадова сфера с пълнеж от маскарпоне крем и център от семифредо и трюфел.
Куверти все още могат да бъдат закупени в „Дунав Плаза“, съобщиха от комплекса, където очакват своите гости идния четвъртък да споделят този малък морски празник на брега на Дунава.