Една от най-вълнуващите телевизионни игри – „Стани богат”, се завръща в ефира на Нова с нов сезон, нова кауза и нови професионалисти.

На 10 февруари, точно в 20.00 ч., лицето на предаването – водещият Ники Кънчев, отново ще постави начало на шоуто с емблематичното: „Нека играта в „Стани богат” започне сега”. А играта в „Стани богат” този сезон ще започне с две основни мисии – да събере най-добрите и да постави благотворителността на ново ниво.

Този сезон предаването ще мине под мотото „Сезонът на професионалистите”. На стола на богатството ще сяда двойка доказани професионалисти – хора, утвърдили се като най-добрите в своята област. Артисти, спортисти, лекари, обществени личности и много други ще играят в екип и ще отговарят на въпросите на Ники Кънчев, за да докажат, че двама души винаги могат повече, но и за да допринесат за една благородна кауза. След предишния благотворителен сезон, събраните средства от който се използват за стипендиантската програма за деца, лишени от родителски грижи с изявен спортен талант – „Стани шампион”, тази година „Стани богат” ще направи още по-голяма крачка напред. Предаването ще си постави за цел да издигне благотворителността на ново ниво, а именно – да постави началото на социалното предприемачество – идеите, които не само са в полза на нуждаещите се и им помагат да се чувстват полезни, самостоятелни и да развиват своите умения, но едновременно с това са бизнес ефективни и рентабилни.

Така, на 10 февруари 2014 г., „Стани богат” официално ще даде старт на най-новата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, подробности за която медията ще разкрие съвсем скоро.

Кое лице на Нова ще открие новия сезон на играта заедно с водещия Ники Кънчев? Кой ще бъде тандемът, който първи ще седне на стола на богатството? Кои утвърдени професионалисти и доказани имена ще инвестират ерудицията си в една благородна и иновативна идея и каква точно ще бъде тя?

Отговорите – на 10 февруари, 20.00 ч. по Нова в студиото на „Стани богат” – играта, която и този сезон обещава да оправдае фразата „Ето защо тази игра е велика!”