Майката на пребитото 3-годишно момченце, която го е поверила на 18-годишни да го гледат, е Невена Велинска - Малкия. Свирила е в групата "3 и половина", научи БЛИЦ от свои източници.Както БЛИЦ съобщи преди всички, снощи детето й е откарано в "Пирогов" с наранявания от бой. Установено е, че майката го е оставила на 18-годишни момчета да се грижат за него и е отишла да свири по корабите в скандинавия. Днес на двамата побойници им е повдигнато обвинение за опит за убийство на малолетен.

"Три и половина" (3 и 1/2) е блус, рок група, създадена в София през 1994г. от трима състуденти от Националната художествена академия (Росен Марковски - китара, кавал, вокали; Антони Ненов - вокал, перкусии и Христо Стоянов "Еци" - бас, китари, вокали) и цигуларката от музикалната академия Невена Велинска - Малкия. 

Групата участва в бургаския Блус фест, рок фестивала в Берковица - Берксток, има самостоятелен концерт в София, съвместни концерти с други музиканти в рамките на "Мюзик енд филм фест" и мероприятиа на "Радио Тангра", традиционният концерт "Рок будители" в столичното кино "Влайкова", организиран от Джендема, фестивала "Цвете за Гошо".

През 2000г. излиза албума "Страсти на парцали", изцяло с авторски парчета в стил ритъм енд блус, рокендрол, арт рок. Според презентация на групата цигулката на Невена Велинска - Малкия придават специфичност на звученето с невероятните си сола и импровизации.