Жега е. Оскъдно облечени красавици радват мъжките погледи и разпалят палави мисли за горещи преживявания. Как обаче преживяват адските горещини пловдивските миски, с какво се обличат и какво пият, за да се спасят от ярките лъчи на слънцето?Мис Пловдив Лято 2012 Венцислава Тафкова е фен на късите панталони, кецове и тениски. Много често тя може да бъде забелязана из градските плажове с приятелки, пише "Марица". Венцислава е твърда противничка на алкохола. Вечер може да се отпусне с чаша бяло вино. Обожава да пие ягодово дайкири. "Мис Марица" 2013 Мария Сълчева пък залага на спортно-елегантния стил през летните месеци. Харесва се с дълги ефирни рокли и туники. За утоляване на жаждата красавицата обича да комбинира мента със спрайт и мохито. 

С различни екстравагантни шапки се пази от парещите слънчеви лъчи Мис Мерилин Краси Гешева. В гардероба си чаровната брюнетка има една дузина капели, като последната цикламена си е купила преди дни от Велинград. Гешева не обича да пие газирано. Набляга повече на студена вода с лимон. Консумира близо три литра вода на ден. Вечер също като нейната колежка Венцислава Тафкова, се наслаждава на чашка хубаво бяло вино. 

Мис Вселена Пловдив Лидия Опълченска харесва ярките рокли по тялото. Любимия й цвят е диня. Племенницата на братя Маргини - Бисера Маринова, залага на спортно-елегантния стил. През деня хубавицата се облича с ярки дрехи. Задължителен аксесоар са марковите очила и красивите бижута. За вечерта Маринова харесва да е с официални рокли, които са в тъмни цветове. Мис Марица 2015 Теодора Караджова обожава цветните дрехи по тялото. За утоляване на жаждата през лятото опитва алкохолен сайдер.