"На мен още Ванга навремето ми каза: Да не съм те чула да пееш по малки места". Това сподели примата на родната естрада Лили Иванова в интервю за БНТ.

До ден днешен Лили има едно основно изискване, когато реши да прави концерт в едно населено място - залата да е голяма и да събира около 2000 човека.

Последното й турне в Лондон, в зала Трокси, било повече от задушевно, разказа естрадната певица. "При всеки концерт, аз при първата песен се вълнувам. Дори следя на хората реакцията. И тя се отразява на мен самата - като глас, настроение, като текстове от песни. Все пак не съм безчувствена певица", каза с лека самоирония Лили Иванова.

Има много неща, които не й харесват и може да бъдат по-добре в родината ни. Но, все пак като българка, е свикнала с обстановката в държавата ни.

За Лили Иванова няма лесно на този свят ."Всеки човек работи и се труди. Ми как трудно - тези на нивата им е било още по-трудно, но пак работят и не се отказват ", коментира любимката на поколения българи и добави, че дори и до няма концерти, тя не си почива, а работи върху своите песни.