Всеки  си е мечтал да удари шестица от тотото поне веднъж в живота си! Илюзионистът Дарен Браун обаче знае как това наистина да се случи. Той безпогрешно познава и шестте числа от лотарийните топки на живо по телевизията. Преди няколко години Браун демонстрира техниката си на живо по Британската обществена телевизия ВВС, за да докаже, че методът му е 100% истински и няма лъжа и измама в предсказанията му.

През 2009 година Дарен Браун разкрива и шестте числа от Националната лотария на живо пред 3 милиона зрители, след твърдение, че използва дубльор и монтирани кадри в номера си. Предаването предизвиква истински фурор, но ръководството на ВВС не му позволява да разкрие как точно успява да предскаже числата, под натиска на британското правителство.

''Не ми беше позволено да разкрия обяснението на номера с числата от тотото и той беше забранен", казва в наши дни Браун.В редица телевизионни интервюта той споделя, че след живото продаване по ВВС e получава хиляди писма на отчаяни хора, които го молят да им разкрие тайната си. ''Ужасно съжалявам, че не можах да помогна на тези хора'', споделя още той.