Фолкпевицата Десислава и доскорошния и приятел - ММА боецът от Русе Светлозар Савов -Зарко, се събирали и разделяли няколко пъти, преди окончателно да скъсат преди месец.„Не мога да кажа кой го направи. Зарко по принцип се посръдва малко повече и това беше поредният път, в който се случи. В същото време у него има една такава гордост да не звъни никога пръв после - ако аз не се обадя, той няма да го направи. И знаейки това, аз не му звъннах повече. Така откарахме два месеца. През март аз отново му писах и се събрахме. Но изкарахме само до май“, споделя чалгазвездата в новия брой на списание Story.

Двамата всъщност никога не са имали скандали. При скарване той се сърдел и си тръгвал така, че бил в състояние всичко да приключи в този момент. Можел да страда, да умира, но не и да се обади пръв. Според Деси в много моменти е хубаво да имаш гордост, но в други е възможно тя да ти пречи. Така от последната им раздяла досега двамата не са се виждали, нито чували.

„Знам, че нещата бяха в мои ръце, но може би и аз съм се почувствала притисната – казва певицата. - По принцип съм много търпелив човек, но много обичам свободата си. Като казвам „свобода“, имам предвид на волята, на мисълта. Когато не срещна разбиране, започвам да се чувствам като в клетка и имам нужда да я разбия.“