Грандиозен скандал разтърси диджейския бранш през последните дни. Собственици на клубове, дисководещи и изпълнители скочиха на колегата си DJ Цеци Лудата глава, който през последните години не слиза от медийното пространство със скандалните истории, които измисля около себе си. 

От известно време насам той рекламираше своето национално турне „Под звездите“, но стартът му претърпя пълно фиаско - едва 15-20 човека се появиха на дълго рекламирания купон на русенски паркинг, а Лудата глава веднага потърси обяснение за провала, обвинявайки бившия си шеф Петър Димитров, че нарочно поканил Галена в своя клуб по същото време, за да му направи мръсно. Разбира се, оказа се, че звездата на „Пайнер“ е била резервирана с месеци по-рано. 
Освен това, скандалният свищовлия се подигра с доскорошния си началник и личния му живот във видео, публикувано на профила му във Фейсбук. Впоследствие обаче клипчето бе изтрито. Петър Димитров, който е бивш диджей и собственик на една от най-успешните световни фирми за диско дизайн, даде гласност на историята, което пък доведе до бурна дискусия в социалната мрежа, в която се включиха десетки хора от бранша. 

Мнозина диджеи обвиниха Лудата глава, че прави интриги чрез фалшиви профили, оплювайки колегите си, с цел да привлече внимание върху себе си. 

Разкрили го съвсем случайно

Други пък директно помолиха медиите да спрат да му обръщат внимание, заявявайки категорична позиция, че всяка една от историите му е пълна измислица и единствената му цел е да си осигури местенце под светлините на прожекторите в родния шоубизнес.

Ето какво разказа Петър Димитров, собственик на известен русенски клуб, в който Цеци Лудата глава работел до неотдавна: “Изтърпях доста тъпотии по мой адрес и по адрес на клуба ми, откакто му спрях участията, но всичко си има граници! През целия си живот съм срещал доста болни мозъци, но този е уникален случай! По едно време, докато работеше при мен, си мислех, че диагнозата му има лек, и се опитвах да му помогна, но явно съм се заблудил. Простотията на Цеци няма край! Твърди, че е управлявал клуба ми заедно със своя екип. 
ой екип никога не е имал! Всички хора, които са работели с него, избягаха. Например DJ Мапи – Лудата глава му разби носа няколко пъти на пулта и момчето избяга в Испания. Цеци е кръгла нула, доказа го с това парти „Под звездите“, на което събра 25 човека от близката ромска махала“, разкрива Петър Димитров. И добавя още щрихи върху портрета на скандалния диджей: „Имаше неверен слух, че е бил пребит в моя клуб. Истината, която спестявахме от доста време, за да не му навредим, е, че приятел на ударен от Цеци Лудата глава клиент му беше ударил шамар. След което Цеци „голямата мутра“ подаде жалба, че са го пребили, и блестящият му маркетингов ум започна да пуска статии по жълтите сайтове“, разказа още Димитров.

„Преди 5 години Цеци дойде при мен с един „Опел“ или „Тойота“, не помня точно, чието гърне се влачеше по земята. Сега обаче е голяма звезда – с татуировки и няколко клипа, в които се е снимал с моите коли. Помисли си, че е литнал. 

Но всичко се връща

Всичко, което прави, ще му се върне с много голяма негативна вълна. Винаги съм искал да го изхвърля като мръсно куче. 

Единствената причина, поради която не го направих, е, че имах някаква надежда, че ще му дойде акълът в главата. Цеци си прави пиара на гърба на другите хора. Така се отнася и със самите клиенти и с персонала. Включително и с колегите си на пулта – всички знаят колко пъти е удрял колегите си. Да не говорим, че Мария Илиева не иска да работи с нас, защото я унижи по долен начин. 

Всичкият негатив го поемахме ние. Много изпълнители отказаха да работят с нас заради него. Миналото лято на официалното откриване на „Showroom XS” пред всички официални гости се подигра и на Андреа, наричайки я „кучката на Кубрат Пулев“. Едно от момичетата на балет „Нова“ също беше нагрубено и унижено по гаден начин“, връща лентата бившият диджей и настоящ бизнесмен. 

И разкрива как най-накрая се е стигнало до разлъката с Лудата глава: „Изчаквах удобния момент. Първия път си го направи сам, показах му пътя, след което започна да ми се моли. Върнах го втори път. Вече беше женен с дете. Кълнеше се, че се е променил, затова го взех пак. Вършеше работа под постоянен контрол, но не поддържаше никакво ниво и качество на работа. В момента, в който посегна на клиент, го махнах и той започна буквално да излива помия по моя клуб и върху мен. Цеци Лудата глава е един хейтър! От януари месец насам никой не го иска на работа, защото хората виждат и тези неща се разчуват. Говорих си с Коцето наскоро. И той ми каза две думи: „Не е хубав тоя човек“. Изгониха го и от неговия клуб „Плаза“. Опита се да отиде при конкуренцията, но и оттам го махнаха. И пак дойде при мен да ми се моли за работа. Цеци Лудата глава е най-негативният диджей на света! Искам всички да го знаят. И ще му гледам цирка оттук-нататък. Ще гледам как почва да си продава колите, които е изкарал с моите пари. 

Накрая идва Видовден. Не мога да си обясня откъде тъпата му глава може да си измисля подобни неща – прави се на луд, болен ли е, хитра маркетингова стратегия ли е... Не знам. Но наистина си мисля, че има сериозен психически проблем. Толкова много си вярва, смело говори неща без покритие... Казвах му и преди време да се прегледа, защото все пак има семейство. Май нещата са много сериозни при него. Беше ми споменавал, че пие някакви хапчета“, споделя бизнесменът от Русе. И добавя щрих към портрета му: „Цеци се прави във Фейсбук и в интервюта на голям мъж, на мутра и страшилище, но не знам дали помни как в клуба скочи на един от нашата охрана и 

момчетата толкова му бяха ядосани, че... искаха да правят любов с него

Аз застанах пред тях и го спасих. Следващият път обаче няма да съм там да го спася. Обръщам се към всички хора в бранша – отваряйте си широко очите, когато чуете името Цеци Лудата глава, за да не се окаже, че са ви взели за поредния глупак!“, завършва Димитров.

DJ Теди Джорджо: Цеци наистина е луд – просто е луд!

Част от мненията на известни колеги за Цеци Лудата глава след видеоизявлението на Петър Димитров във Фейсбук:

• DJ Tеди Джорджо: „Много точно изказване на Питър! Започнали сме с Питър в далечната 1989 година, изключително точен, коректен и беше много добър DJ - голям приятел на Теди Джорджо. Жалко не трябват такива скандали на нашата родна DJ сцена. 

Познавам Цеци добре, от десетина години и по мен е “блякъл“, но кралят е един! Аз не съм му обръщал внимание, той наистина е луд, просто е луд, но това повече няма да му помогне за жалост...“.

• Полина Василева, балет „Нова“: „Аз, като мениджър на балет „Нова“ мога само да ви поздравя за трезвото решение и да свидетелствам, затова, че този човек посяга на останалите хора в заведението. Ние имаме потърпевшa танцьорка“.

• DJ Нед, „Планета Пайнер“: „Жалка работа е този човек!“

• Антони Денински - DJ Tony G: „Изперкал е, това е. И аз съм се джафкал с Питър, но нашето е друго. Но да говориш така за човек, който те вкара в най-яката дискотека и те направи известен, и пара ти даваше, е меко казано шизофрения. С мен постъпи по същия начин. Неблагодарник. Стига сте го коментирали и го оставете да се удави в собствените си лайна”.