Наглият крадец, който в 15.15 часа в петък атакува офис на разпространителския отдел на Медийна група България Холдинг в София и открадна малка сума пари, бе арестуван в 21 часа същия ден.

Групата  разпространи записа от охранителните камери, запечатали престъплението и бдителен гражданин го разпозна. Полицията посети дома му, където бяха намерени повечето пари. Крадецът не бе вкъщи, но полицаите го изчакаха да се прибере и го арестуваха. Той вече бе успял да "инвестира" част от отмъкнатата сума във външния си вид, купил си маратонки и други дреболии.

На записа от охранителните камери той е с дълга коса, вързана на опашка и с брада. Когато се прибрал вкъщи вече бил подстриган и обръснат, разказаха свидетели. Явно е взел предпазни мерки да не бъде разпознат. 

Казва се Христо Ангелов Колев. Той е млад и продава вестници по кръстовищата. Дошъл в полиграфическия комбинат да внесе оборота. Видял, че касата е затворена за почивка, но прозорецът е отворен. Излязъл навън и след два неуспешни опита се вмъкнал през прозореца и откраднал касетка с малка сума.

Деянието е изключително нагло - крадецът вероятно е знаел за камерите и затова след кражбата се е подстригал и обръснал. Минал е през рекламния офис на медийната група, където е бил запомнен от служителите. Влязъл е през отворения прозорец, който е откъм булевард "Цариградско шосе" и би могъл да бъде видян. Въпреки всичко това, той е извършил кражбата.