Не знам на кой свят съм, не знам как ще се изправя, чувствам се най-почернена от най-черния човек.

Това каза певицата Жана Бергендорф в предаването „Комбина“ наНова ТВ.

През тази седмица името ѝ влезе в медиите след битов скандал, както тя самата го определя, с мъж на име Лео. Стигна се и до даване на обяснения в Първо районно полицейско управление и до посещение при лекар.

Днес тя се извини на продуцентите и близките си заради случилото се. Тя обясни, че все още е много притеснена от станалото с нейния приятел.

„Нито са открити наркотици в мен, нито съм използвала“, категорична беше Жана Бергендорф.

„Не съм била с белезници, нито в ареста, нито в линейката“, подчерта тя.

„Всеки човек си има неговите слаби момент и мисля, че това ме удари под кръста. Детето ми е на почивка с мъжа ми и сестрите ми. Отдалечено е от това, което се случва, не е правилно да го забъркваме“, добави тя.

„С мъжа ми Стефан се разделихме наскоро, работата ни е далеч един от друг, но знам, че имам един верен приятел и той се казва Стефан Бергендорф, за всичко ме подкрепя“, сподели още певицата.

„Осъзнах, че е много важно да преценявам това, което съм като личност пред феновете и то във всеки един момент и трябва да бъда добър пример. Никога не съм си позволявала да бъда лош пример на когото и да било и от това ми е още по-болно, защото ме изкарват каквато не съм“, каза още тя.