Бременна в 9-ия месец дознателка от Второ районно управление в Пловдив е наказана с "порицание" заради забавено бързо производство. Шокиращата подробност в случая е, че "забавянето" се получило, тъй като на път към прокуратурата на Красимира Недялкова й прилошало.
Наложило се да си вземе болнични, но въпреки това срещу нея била инициирана проверка, завършила с наказание. Това разкрива пред "Телеграф" самата Краси, която отскоро работи в Областната дирекция на полицията в Пловдив.
Красимира се оплаква от неколегиалната обстановка във вече бившата й служба. Младата жена била подложена на системен тормоз от пряката си началничка. Атаката срещу Краси стигнала своя връх, когато през великденските празници й възложили да разследва бързо производство. Тя тръгнала към прокуратурата, за да се запознае със справката по проверката, но по пътя й прилошало. Вече била бременна в петия месец. Отишла на лекар, който й издал болничен лист в 14 часа на същия ден. Въпреки това проверката светкавично излязла със заключение, че дознателката е виновна и тя била наказана с "порицание".
Младата жена обжалва полицейското наказание, тъй като смята, че то не е справедливо. Красимира Недялкова смята да алармира и полицейския синдикат. Плановете й включват да пусне жалба и в Комисията за защита от дискриминация, както и да потърси правата си в съда.