Направих грешка, в шок съм, не съм добре. Това коментира в първото си интервю през сълзи певицата Жана Бергендорф в предаването "Комбина" по Нова тв. Допуснах неподходящ човек до себе си. Изкараха ме наркоманка, пишат, че съм ползвала наркотици, пишат, че са ми взели детето, а това абсолютно не отговаря на истината, плаче певицата.Нито са открити наркотици в мен, нито съм използвала и това го доказа проба, която се направи, посочи тя. 

С мъжа ми Стефан сме разделени отскоро. Но имам едни много добър приятел и той се казва Стефан Бергендорф, адски много ме подкрепя, коментира тя за бившата си вече половинка. 

В момента детето й било на море с него и сестрите й. Жана обяснява, че сега е усетила жестокостта на медиите. За пореден път тя обясни, че е била само свидетел и не била арестувана, въпреки че медиите я заснеха с белезници на ръцете.

Сега разбрах, че може на всеки да се случи и никой не е застрахован. Осъзнах, че това, което съм аз, като личност, и фенове и хора, приятели, е важно да го преценя и и да го пазя. Изкарват ме това, което не съм, плаче Жана.

Случаят ще ми е не една а пет обеци на ухото. Добротата и позитивността ми изиграха лоша шега, посочи тя. 

Не съм била с белезници, нито в ареста, нито в линейката, каза тя, въпреки че снимките сочат друго.