BILLA България е първата търговска верига, която предлага напълно безплатна WiFi връзка в своите магазини. Така, съчетавайки полезното с приятното, клиентите ще имат възможността да комбинират ежедневното си пазаруване с бърз и лесен достъп до всички социални мрежи и любими уебсайтове.
 
„Живеем в динамична епоха, в която нуждата да сме свързани с интернет навсякъде и по всяко време постоянно расте. Като една от най-иновативните компании в ритейл сектора, BILLA винаги се е стремяла да осигурява максимален комфорт на своите клиенти, докато пазаруват. Ето защо в момента всеки BILLA магазин в страната разполага с надеждна WiFi мрежа, която дава възможност за свободно сърфиране в интеренет“, сподели Бойко Сачански, Управител на BILLA България.
 
За безопасността на потребителите, използващи мрежата, веригата стриктно изпълнява всички европейски предписания и изисквания за предоставяне на такъв тип услуги. BILLA защитава своите клиенти и от уебстраниците, включени в международния черен списък с уебсайтове, представляващи заплаха за онлайн потребителите, като мрежата автоматично ограничава достъпа до тях. Така всички клиенти могат да бъдат спокойни за сигурността на своето онлайн изживяване, използвайки WiFi мрежата на BILLA България.