Френско-мароканската певица Инди Зара събра рекорден брой фенове на най-престижния международен джаз фестивал в Монреал. Нейни почитатели от цял свят посетиха втория по големина град в Канада, за да чуят на живо хипнотичния й глас. Номадската принцеса, която ще изнесе концерт в София на 16 октомври в Sofia Live Club, бе звездата на музикалното събитие, на което през годините са участвали световни музиканти и изпълнители като Ерика Баду, Джеймс Котън, Шугър Браун и Кевин Гарет.

Зара покори феновете на фестивала със своя силен глас и артистичните си импровизации. Екзотичната певица буквално екзалтира публиката с песента „Any Story“ от най-новия й албум „Homeland“. Тя изпълни още и чувствени парчета от албума си „Handmade“, който преразказва историята на живота й през последните 10 години – любовните й романси, трепети и разочарования.

Концертът на Инди Зара в София е на 16 октомври в Sofia Live Club. За предстоящото вълнуващо шоу у нас френско-мароканската певица е подготвила много изненади и незабравими усещания за своите почитатели.