Свършва ли любовта между Благой Георгиев и Есмер Омерова? Този въпрос си задават всички, които се вълнуват от светски живот. Българският халф и танцьорката с татарски произход демонстрираха голяма любов и доривдигнаха тайна сватба (според снимките на Есмер в Инстаграм). Голямото тържество пък трябва (или трябваше...) да се състои през септември на българска територия. Снощи обаче се случи нещо странно.

Красивата Омерова изтри абсолютно всички снимки, на които са заедно с Благой Георгиев. Последните месеца двамата не спираха да показват любовта си и публикуваха многобройни фотоси. Изведнъж всички те изчезнаха от профила на Есмер. Няма ги дори снимките с булченската рокля и огромния диамантен пръстен.

Само няколко часа по-късно рускинята мина на друга вълна. Тя публикува два фотоса с Благой Георгиев, а към единия от тях написа послание – „Скучно е без теб. Идвай”.

Любовта между набожния халф и танцьорката придобива вариант на любовен сериал, в който май е включен много PR. Тепърва ще се разбере дали и с тази връзка на Благой е свършено или това е просто пореден ход, с който двамата да задържат вниманието върху себе си.