Преди няколко дни в Казанлък имаше протест. Макар на него да участваха около 10-ина души, той се превърна в национално събитие. Протестът беше срещу известния физик Теодосий Теодосиев бе организиран в социалната мрежа.

Днес вече групата срещу Тео е изтрита и протестиращи няма. Събраха се обаче родители и ученици които изказаха своята подкрепа за световно известният физик. Те изказаха благодарността си към него: "Ако не беше Тео , не знам кой друг учител би дал това образование на дете ми" каза една от майките. Друга жена попита, защо изместват фокуса от срутеното училище с мижав протест срещу учителя. Тя попита и, защо е скрита информацията, че в срутеното крило на училището са се провеждали учебни занятия.

Самият Теодоси не се гневи на хората застанали срещу него, отговори просто: "Аз не искам да лъжа и ученици и родители, че децата им знаят. Предпочитам тук да получават двойки, отколкото в университета. Защото ако един доктор излъже пациента, че е здрав, той може малко да поумре", шеговито отвърна на всичко Тео.