Боби и Райли Джордж от Западен Лондон са на 4 годинки, но продължават да будят интерес към себе си, тъй като са с различен цвят на кожата, разказа в. "Дейли мейл".

Майката на децата се казва Абигейл Танг и е с бяла кожа. Бащата е Ричард Джордж - с по-тъмна кожа. Когато се разбрало, че Танг е бременна, лекарите казали, че шансът близнаците й да са с различен цвят на кожата е 1:1 000 000.

Боби е със светла кожа и сини очи, а Райли е много по-мургав и има кафяви очи.

Близнаците са се появили на бял свят през октомври 2011 г., като първоначално двете момченца изглеждали напълно еднакво.

Разликите във външния вид се проявили едва на шестата седмица след раждането им.

Характерите на двете братчета също са доста различни.

Докато Боби е много по-буен и нетърпелив, Райли е изключително спокоен.

"Когато тя бе бременна, се шегувахме, че единият от близнаците може да е тъмнокож - като мен, а другият с бяла кожа като Аби, но никога не сме си помисляли, че това наистина ще се случи", разказва Джордж.

От своя страна Танг споделя, че хората на улицата я заглеждат и я питат дали не е бавачка на Райли и дали наистина Джордж е баща на близнаците.

Двойката има и 17-месечна дъщеричка - Амелия, която прилича и на двамата си родители.

Това е втори подобен случай, описван напоследък в британските медии.

Наскоро се разбра за близнаците Ричардсън, които при раждането са си приличали като две капки вода, но след няколко седмици цветът на кожата на едното от момчетата се променил.

В САЩ пък се родиха близнаци от двама бащи.