Българките обожават плътния тен, затова ако видите някой, който се е изтипосал в 12 часа на обед на плажа без чадър – бъдете сигурни, че това е българката. Слънчевите очила и оскъдните бански са част от допълнението.Жаждата да се вземе всичко от живота на всяка цена, навярно е принудило тази дама да остане по монокини, без да се притеснява, че някой я зяпа.

Към невероятната страст за повече слънчеви лъчи, добавете и неизменната цигара в едната ръка и капучино или бира (още на обед) в другата. При споменатата комбинация от вредни навици можете да бъдете 100% уверени, че имате работа с нашенка, твърди snews.bg.  

Българската носи сравнително малко аксесоари, но под жаркото слънце задължително е с обици или пръстени. Плажната й чанта е непретенциозна, джапанките й обикновено са евтини.

За сметка на това телефонът е последен модел и не се сваля от ухото, увеличавайки общата температура около главата на споменатата дама. Към това добавете и истинското пренебрежение на българките към шапките и ще получите ясна представа за високата устойчивост на балканския ген.