Учителка от Флорида, правила секс със свои ученици, бе осъдена на 22 години затвор, съобщава „Дейли мейл”. 30-годишната Дженифър Фихтер преподава английски език в училището в град Лайкланд, щата Флорида. Тя е съблазнила трима свои 17-годишни ученици.Следователите са събрали информация за 37 случая на „противозаконен сексуален контакт” на различни места – по време на допълнителни занимания след часовете в дома на Фихтер, в джипа й, а също така и в домовете на непълнолетните. Тя дори забременяла от един от тях и направила аборт.

Фихтер била арестувана след като майката на единия от учениците открила в телефона на сина си любовни послания от учителката. Съдията нарекъл преподавателката хищница и й пожелал да преразгледа възгледите си за живота, докато е в затвора.

Това не е първият такъв случай. През 2005 г. учителката по литература от училището във Флорида Дебра Лафав бе призната за виновна за прелъстяването на 14-годишно момче. Тя беше осъдена на 3 години домашен арест и 7 години изпитателен срок, по време на който й бе забранено да контактува с непълнолетни без специално разрешение. Освен това бе задължена да преминава през тест за употреба на наркотици и на 200 часа общественополезен труд.