Всичко срещу мен се прави, за да бъда тормозен, не съм направил нищо лошо. Това каза в студиото на Нова телевизия Веселин Марешки. Той обяви, че е манипулация твърдението, че прокуратурата е поискала да конфискува имуществото ми.Според Марешки, изтекло СРС от прокуратурата е разпространено в медиите, а в него се говорело, че мисли да бяга от страната. „Няма да напускам България, това се пуска нарочно с цел манипулация”, уточни аптекарския бос.

Той бе категоричен, че акцията срещу него напомня на бизнес-шпионаж, затова е подслушван и атакуван. „Вероятно някой се е прицелил в бизнеса ми, това е обяснение на всичко, което се случи напоследък”, твърди Марешки и определи това като тормоз срещу него. Той обаче не посочи кой би могъл да стои зад всичко това.

Според него, нашумелият преди време случай с неговата къща на плажа вече е решен от върховния съд и е доказано, че всичко е законно при нейното строителство. „Никой не ми предявява обвинение, а за 14 000 щети ми искат запор за имущество за 14 милиона”, допълни той.