Диана Тодорова, известна като Диди от „На кафе”, ще бъде водеща на втория сезон на „Фермер търси жена”. Новината съобщи Гала, след като тази сутрин Диди се появи в ефира на предаването зад волана на огромен трактор.

„Това е голямо предизвикателство за мен, защото досега не съм била лице на подобен тип риалити формат”, призна тя пред камерата на „На кафе”. Чаровната водеща обаче не скри и възхищението си от фермерите, които въпреки трудностите, са останали да се борят, постигат мечтите си и вярват, че ще намерят своята половинка. Продуцентът Витомир Саръиванов обясни и защо са избрали именно нея. „Диди е човек, който с лекота общува с хората, умее да ги предразполага, да улавя емоциите им и да печели тяхното доверие. Това е много важно за водещата на предаването, защото „Фермер търси жена” е риалити, в него няма втори дубъл. Ето защо търсихме човек, който е много добър психолог при разговорите с хората. Диди се справи чудесно с това предизвикателство”, аргументира се той.

Зрителите на Нова я познават като лице на емигрантската рубрика в „На кафе”, където е разказвала и ще продължи да разказва едни от най-вълнуващите истории на наши сънародници в чужбина. Именно тази нейна роля я отвежда в различни краища на света. Била е в Австралия, Нова Зеландия, Япония, Индонезия, Сингапур, Франция, Англия, Италия, Дания, Австрия и много други. Като водеща на „Фермер търси жена” обаче й предстои да обиколи най-красивите кътчета на България, за да ни срещне с историята на десетимата фермери и да им помогне да намерят най-подходящия човек.

Първата среща на Диди с живота на село се случва още в ранните детски години, когато често гостува на баба си. И до днес пази спомена за вкуса на домашно направените сирене, масло и кисело мляко, както и тичането из поляните с козичките. Описва себе си като любопитна и търсеща приключения. Австралия е нейната сбъдната мечта, а Южна Америка – една от следващите набелязани дестинации. Вдъхновена от йогата, с която се занимава, мечтае един ден да отиде на духовно пътешествие. У дома гледа финка – един от най-симпатичните видове птици, а когато не стяга куфари за нови приключения, прекарва времето с интересни автобиографични книги и документални филми.