VIVACOM вече предлага достъп до VOYO с месечен абонамент към ТВ и интернет услугите, които предоставя. Платформата за легално on-line видео съдържание на bTV Media Group става достъпна директно от телевизионния екран през IPTV менюто на услугата VIVACOM TV. Пакетът с VOYO предлага на потребителите ексклузивно спортно, филмово и развлекателно съдържание без реклами. Срещу 8 лв. на месец те ще получат достъп до UEFA: Шампионска лига и Лига Eвропа, Серия А на италианското футболно първенство, първокласен волейбол, нови ТВ формати и екслкузивни епизоди, хитови американски и любими български сериали.

VIVACOM TV през интернет свързаност дава неограничен достъп до над 8 000 часа VOYO съдържание от екрана на телевизора, като потребителят сам решава кога, какво и колко да гледа от съдържанието на пакета. Абонаментът за VOYO важи за гледане както на телевизионен екран, така и през компютър, лаптоп, таблет и телефон. Клиентите на VIVACOM TV през сателит също могат да се възползват от офертата, като преимуществото е, че VOYO абонаментът може лесно и удобно да се заплати заедно с останалите телеком услуги.

В момента VIVACOM дава двойно по-ниска цена за основните си пакети Старт, Стандарт и Екстра за първите 3 или 6 месеца в зависимост от срока на договора. Потребителите ще плащат между 5.90 и 8.90 лв., ако заявят услугата до 15 април, 2014 г. Промоционалните цени са без аналог на пазара в момента.