Столичната полиция отново обяви за издирване 13-годишната Ралица Кръстева, която буквално подлуди родителите си и издирвачите с постоянните си бягства. Момичето е в неизвестност от 16 януари, била е с черен клин и черно яке, съобщиха от СДВР за БЛИЦ. Оттам твърдят, че момичето няколко пъти е бягало, било е откривано, връщано на родителите ѝ и дори пращано в социален дом, но отново се измъквало.
Красивото, русо и синеоко дете е учило в частно училище и се е готвело за кандидатстване през следващата година. 13-годишното момиче е посещавало редовно олимпиади по английски език и математика.

За последно Ралица бе обявена за издирване на 17 декември. Тя е с нормално телосложение, висока е 165 см, с дълга до раменете руса коса и кръгло лице.

Чаровното момиче бе обявено за изчезнало и на Никулден, 6 декември. Тя бе открита от полицията още на същия ден, като се оказа, че е била при приятелки. Още тогава стана ясно, по данни на родителите ѝ, че това не е първото бягство от дома ѝ.

Момичето води доста интересна кореспонденция във Фейсбук, която определено не е като за 13-годишна. Обича и да се снима в предизвикателни пози. "Мами продавам я пред блока и знаеш, че говорим за мойта яка стока", пише Ралица на стената си и се заканва: "Ще ги газя!"

Не липсват и литературни откровения: "Само с поглед възпламенявам. И не се усмихвам на всички - които ми се лепват. И не целувам като нея... аз съм страстна... по-добра съм в леглото - и по-дива! Наричаш я "красива"- мен наричаше: "прекрасна"", откровеничи 13-годишната Ралица в писмо - есе до непознат бивш любим.

Умоляват се гражданите, които могат да дадат информация за детето, да се обадят на тел.112, 9821760, 9821755 или в най близкото поделение на МВР. Анонимността им е гарантирана.