На 28 януари (вторник) точно в 12:00 ч. в БТА Миглена Ангелова ще поднесе изненадващи и дълго премълчавани факти от кухнята на тв продукциите в България. Водещата и продуцент на "Искрено и лично" и екипът на предаването за първи път ще дадат пресконференция по повод изненадващото спиране на "Искрено и лично" в ефира на ТВ7.

Вместо да се обяснява само за това кой на кого не е удобен, Миглена Ангелова директно ще засегне и ахилесовата пета в телевизиите - тяхното качество. "В България нелогичните управленски решения следват точна логика, ако изместиш гледната точка. В подобни случаи истината не се разбира, защото обикновено е нелицеприятна..", допълва водещата.

"У нас вече е престижно да обявиш, че отдавна не гледаш телевизия. Зрителите са отвратени от т.нар. говорещи глави, които обсъждат до болка познати и отдавна омръзнали им теми... “Негледането” на телевизия всъщност е поредният отказ от гражданските ни права.", пък пише в описанието на утрешната пресконференция в сайта на БТА.

Припомняме, че "Искрено и лично" стартира на 30 септември по ТВ7 след дългогодишна пауза. Тогава продуцентите Иван и Андрей посрещнаха водещата Миглена Ангелова с огромен букет рози. Няколко месеца по-късно от телевизията така и не дават до момента конкретно и адекватно обяснение за странния мотив, с който спират предаването, а именно "освежаване на програмата", който разпространиха из медиите.