Двама неизвестни пребиха 50-годишен благоевградчанин, тръгнал с автомобила си да вземе сина си от училище.

Инцидентът стана на ул. "Марица" към 13 часа днес в жк "Запад", в Благоевград. По думите на пострадалият, който е със съмнения за фрактура на дясното бедро, както си шофирал автомобила в посока Езикова гимназия, за да вземе сина си, възникнал конфликт с друг водач на автомобил. След размяна на реплики с него, Мирослав излязъл от автомобила си. На малката пряка на ул. "Марица" двамата непознати за него го нападнали. Според Мирослав, единият извадил нож, след което започнали да го ритат.

Седнал на улицата, пострадалият подал сигнал на тел. 112. На мястото пристигна линейка и полиция, както съпругата и синът на пострадалия. Той бе закаран в Спешно-приемно отделение на МБАЛ за преглед, десният му крак бе свит под тялото, имаше голям отток на бедрото.

Мирослав Иванов каза на полицаите регистрационният номер на автомобила, с който двамата побойници избягали. Полицията работи по случая и проверява версията на пострадалият. Въпреки многото очевидци, никой не пожела да свидетелства пред полицаите. Иванов най-вероятно има тежка фрактура на бедрото, в момента е на скенер в МБАЛ.