Та значи, олигофрен в България е човек, който задава въпроси.

Човешко е да питаш, мамка му! А и въпроси се раждат, колкото поискаш.

Особено около новото чудо на футбола ни Лудогорец, след чиято поява... май не остана футбол у нас. По-слабо първенство не сме имали от години, а основните, традиционни, обичани и вечно амбициозни отбори са в състояние на будна кома.

Как се навързаха нещата, а? Съвпадение?

Точно както "олигофренът" и репортер на национална телевизия по съвпадение попадна във водовъртежа на най-важното за държавата събитие на 2015-а, на което имаше повече министри от празненствата на 3 март.

Голямата саможертва на премиера, летял с военен хеликоптер до Разград, "за да уважи хората" - по думите на Домусчиев, си заслужаваше един олигофренски въпрос:

Добре де, не можеше ли да се метне на хеликоптера преди 10 дни и да иде до Стара Загора, където бе потвърдил участие в откриването на европейското за юноши. Събитие, доста по-значимо за България и футбола, от откриването на една трибуна. Все пак - на един отбор, който е частен, а не на форум на УЕФА, с чиято организация от година се ангажираха няколко общини, клубове и футболният съюз.

И този въпрос е олигофренски, знаем.

И другият - защо президентът на БФС не изминава краткото разстояние от ресторанта "При бай Гошо", където редовно обядва дълго (по половин ден), за да гледа наживо един мач на Левски, ЦСКА или някой столичен отбор? Защо не отиде до Пловдив, примерно за откриването на прекрасната база в Коматево преди 2 години?

Но за трибуната "Моци" не може да пропусне. Чак ангажимент в чужбина си е отложил. Ние на мач общо взето го виждаме само в Разград...

Финансовият министър пък може би гледаше новия сектор с такова възхищение, защото калкулираше как 4 милиона лева държавни пари отидоха в него. Да, точно така - отпуснати като целеви средства на община Разград.

Е какво излиза? Олигофрените се чудят как целият футболен и държавен елит е събран да гледа шоуто на Моци и Цеца, а когато питат нещо, излизат... олигофрени.

Ами да - такива са. Сами си го направиха, след като от 4 години толерират тоталното самозабравяне на един човек и клуба му - на терена и извън него.

Защо питате, олигофрени? Нещата са ясни.