Поздравителен адрес от народния представител от 19-и МИР-Русе Пламен Нунев пристигна в БК Дунав Русе.

Депутатът и областен координатор на ГЕРБ изказва признанието си към мениджърския екип и състезателките на клуба "за това, че през годините работят активно и издигат авторитета на Русенска област в колективните спортове".

"Трудностите са много, понякога съпътствани и с несполуки. Те обаче не Ви отчаяха, а напротив – мотивираха за още по – усърдни тренировки. Нелекият път към поредната титла бе съпътстван с много инфарктни ситуации и безсънни нощи на треньорския щаб при разучаване на противниците и тактическа подготовка. Този щаб с основен ръководител Георги Божков – почетен гражданин на Русе, има съществен принос за изковаване на победата. Сплотеността, съчетана с енергичност и опитност на утвърдените вече имена в отбора помогнаха особено в полуфиналите и срещите от финалния кръг на чужд терен. Надявам се в бъдеще, духът на тима да се запази на това високо ниво, насърчаван от пламъка в душите на стотиците фенове в залата и извън нея", пише още в поздравителния адрес.

"Уверявам Ви, че може да разчитате на моята и подкрепата от всички членове и симпатизанти на ГЕРБ за развитието на отбора и подобряване на спортната база в Русе. Министерски съвет в лицето на премиера Бойко Борисов също засвидетелства положителното си отношение към спорта в Русенско. Доказателство за това ще имаме съвсем скоро с откриването на новата спортна зала "Арена Русе" - само след няколко месеца. Очакваме там да се играят големи мачове, на европейско ниво. Ще разчитаме на Вашите способности, които позволяват да мечтаем дори за европейска титла в недалечно бъдеще!", споделя още народният представител, който завършва със сърдечни пожелания за здраве, щастие и успехи на всички в клуба.