Британско семейство от графство Кумбрия никога няма да забравя рождените дни на децата си, защото и четирите са родени на една и съща дата.

Емили Скръгам и Питър Дън от град Клийтър Мур, били удивени, когато новороденият им син дошъл на бял свят на 12 януари. Бебето Райън е родено на същата дата като петгодишното си братче Сам и двегодишните си сестри близначки Брук и Никол.

Оказва се, че шансът да се случи такова нещо е 1 на 133 225. Това означава, че след време семейството ще трябва да планира партитата за 16-я, 18-я и 21-я рожден ден на децата си на една и съща дата.

"Не мога да повярвам, че имаме още един рожден ден на същата дата, това със сигурност не беше планирано. Нито едно от децата не се очакваше да се роди на 12 януари. Сам дойде две седмици по-късно, близначките – един месец по-рано, а Райън – три дни по-късно", разказа Емили.

"Все още опитвам да разбера дали би било по-лесно, ако рождените дни бяха в различни дни от годината или всички на една и съща дата. Всъщност, няма значение, ние планираме да отбелязваме всеки рожден ден като истинско семейно събитие, в което те се празнуват индивидуално и заедно", допълни 24-годишният баща.