Кошмарът, който 67-годишната бивша кметица на село Черкаски - Бойка Димитрова, преживява след нощта на гаврата срещу нея, не може да се сравни с нищо. Изнасилената от двама свои съседи жена трудно намира думи, с които да опише унижението и болката, на които е била подложена.

„Всичко в стаята беше в кръв, мислех си: „Ей сега ще умра!", разказва жената пред „Фронтова линия" по TV7.

Единият от изродите разкъсал дрехите на Бойка, пребил жената и грубо я изнасилил. Двамата насилници търсели парите на кметицата. В селото се говорело, че тя разполага с - 300 000 лева. Жената със сетни сили дала последните си пари - 62 лева. Това още повече озверило двамата. Изнасилвачът я ударил по главата, след което Бойка изгубила съзнание.

„По едно време се събудих. Чисто гола... С пипане стигнах до стационарния телефон. Не виждах нищо, не чувах. Напипах 112 и казах: „Моля ви! Пребиха ме и ме изнасилиха! Сама съм!".

Линейката откарала пребитата жена в болницата в Монтана.

„Лице нямах. Бях душена, не можех да се храня, хранех се със сламка. Имах спукани ребра, шевове на главата, подут крак и глезен. Ако беше скочил не върху гърдите ми, а малко-по-надолу, вероятно щеше да ме убие".

Днес Бойка смята, че животът за нея е свършил. Вече я е срам да излезе в селото, защото чува шушуканията зад гърба си. Не смее да говори с хората. Не яде, не спи. Единствено надеждата за възмездие я изправила на крака. Злосторниците вече са на свобода, а жертвата обитава своя затвор. След година двамата насилници са пуснати от килиите. А леля Бойка, за да се защити вече живее в къща - цялата в решетки. Затваря се, заключва се и цяла нощ не спи. Чете книги, а успокоение намира в Библията. Страда и защото тревожи децата си. Те непрекъснато й се обаждат, за да са сигурни, че нищо лошо не й се е случило. Дори синът й й купил газов пистолет. Но от страх да не убие някого, тя го захвърлила под леглото.