С концерти в четири града Мтел ще отбележи старта на продажбите на Samsung Galaxy S6 в страната. Събитията ще се проведат едновременно в Пловдив, Бургас, Варна и Русе на 18 април (събота).

Концертът ще започне в 18:30 часа в Mall Rousse, където специално за русенци на сцената ще излязат Моисей от X Factor и рапърите Павел и Венци Венц. Tелекомът е подготвил игри с награди за всички гости, като най-голямата сред тях е Samsung Galaxy S6.

Последният флaгман на корейската марка – Galaxy S6 и Galaxy S6 Edge, може да бъде намерен в магазините на Мтел в цялата страна от 14 април. Единствено там феновете ще могат да намерят и златистия Samsung Galaxy S6, който се предлага ексклузивно само от Мтел до края на юни.

Цената на Galaxy S6 е 47,98 лева месечно или 1149,98 лева в брой с двугодишен договор Мтел трансфер XL. Модификацията му с извит от двете страни екран – S6 Edge, струва 58,98 лева на месец или 1399,98 лева в брой с двугодишен договор Мтел трансфер XL.

Тестовете показват, че Samsung Galaxy S6 е най-мощният андроид-смартфон, създаван до момента. Той идва със светкавично бърз 8-ядрен процесор. По този начин потребителите разполагат с допълнителна мощ, в готовност да бъде повикана, като в същото време не се използват излишни ресурси и се пести батерия. Двата смартфона са изработени изцяло от висококачествен метал и закалено стъкло, което прави Galaxy S6 и S6 Edge изключително тънки и леки.

Galaxy S6 и S6 Еdge имат 16-мегапикселова основна камера и първата в света f1.9 бленда за мобилен телефон. Като допълнение имат 5-мегапикселова предна камера със супер широк 120-градусов ъгъл на снимане, за да се побират повече хора в една снимка.

С новата технология за супер бързо зареждане S6 е готов да изкара до 4 часа само с 10 минути зареждане, а режимът Ultra Power Saving Mode удължава живота допълнително, като деактивира всичко ненужно.

И всичко това е защитено от супер надеждния Gorilla Glass 4 – технология, която прави дисплея на телефона изключително издръжлив срещу надраскване.