"В ефир съм, бе драги! По-късно ще се чуем". Така култовият тв водещ Кеворк Кеворкян "отряза" мераклия за разговор с него по мобилния му телефон. След като затвори, Кеворкян обясни на госта си - атакистът проф. Станилов, че го търси следващ гост в предаването, очевидно без да се съобрази, че живото предаване вече е в ефир.

Непредвиденият телефонен разговор не смути опитния Кеаворкян и той продължи беседата си с Станислав Станилов.

Единственият последователен политик е нашият лидер Волен Сидеров. А моите „симпатии“ към БСП, са като към останалите партии. Но моят политически герой е Жан Виденов, защото е почтен човек, заяви в студиото историкът Станислав Станилов, депутат от „Атака“.

„Първанов се договаряше през Голямата криза с Николай Добрев. Цветанов е като куче, което не знае да лае – ту цитира Първанов, ту Румен Петков. И става смешно – вижда се, че той не знае къде е“, допълни атакистът.

„От друга страна Първанов се напъва, за да получи БСП по-малко гласове на изборите. Това си е предателство. Досега господин Кеворкян, да си видял някой от политическите люспи да е оцелял? Всички са загинали. Те са мъртви“, заяви Станилов.

Той допълни, че стогодишна партия като БСП не може да загине току-така. „Новината за предстоящата смърт на БСП е силно преувеличена. Просто лявото не върви, защото законът на комунизма не предлага модел“.

Станилов върна лентата назад, припомняйки историята с Волен Сидеров на магистрала „Тракия“. „Това е дело на Румен Петков. Спор няма. А за скандала във Варна – какво толкова! Скарали се двама в самолета! Журналистите, а вече такива няма, се занимават с нашето мръсно бельо. Това ни е журналистиката!“, заяви депутатът от „Атака“.

„Волен е артистичен човек, но не направи театър. Въпреки това смятам, че ще му вземат имунитета. Но няма да успеят да го осъдят“, заяви Станислав Станилов.