43-годишна жена е задържана за смъртта на Недялко Богданов, открит след пожар в Разград. Това съобщиха от полицията в Разград.

В хода на разследването униформените стигнали до свидетели на разпра между убития 52-годишен мъж и евентуалния извършител. Резултатът от извършената аутопсия сочи, че смъртта е настъпила в резултат от множество удари с твърд предмет в областта на главата.

Задържана е 43-годишна жена, която е отведена в ареста за 72 часа.

Вчера преди обяд в дома на 52-годишния Недялко Богданов, който почина при пожар в Разград, е имало скандал. Това разказаха негови съседи на ул. „Лозенград" пред Дарик.

Обгореното тяло на мъжа бе намерено през нощта от огнеборци след загасяне на пожар в пристройката на жилището му. Предполага се, че той първо е убит с удар по главата с твърд предмет, а след това сградата е подпалена, вероятно, за да се прикрият следите от тежкото престъпление.

Арестуваната жена живеела при Недялко през последните месеци, но той имал намерение да я изгони.

Бил добър човек, винаги усмихнат, срещу шише ракия бил склонен да подслони всеки, който го помоли за това, казват още съседите.

Работел по временната заетост като косач в бизнесзона „Перистър", този ангажимент приключил преди дни, щял за се регистрира в Бюрото по труда, но имал обещание от работодател след 4 месеца да го наеме като ел. техник, каквото образование имал.