На въпроса да разкаже за някои от по-известните гей афери в България в студиото на Нова телевизия, Евгени Минчев попита дали да не започне с тази между него и Сашо Диков. Тази закачка накара водещия да се оправдава, че казаното не е истина, макар че е имал в живота си и такива подмятания.Не бих си легнал с теб, дори да имам възможност, успокои го светския лъв, ти си фин и изтънчен човек, само как се дръпна от скандала с Волен Сидеров, посочи като пример случката от последните дни той.

Две са общите неща между Шекспир и Евгени Минчев, анализира водещия Сашо Диков – и двамата са писатели и поети, и двамата са с обратни сексуални наклонности.
На въпроса да разкаже за някои от по- известните гей афери в България, Минчев попита дали да не започне с тази между него и Сашо Диков.

Гейовете в България са 10%, но педерастите са много повече, каза още Минчев и подхвърли към Диков, и теб трябва да те включа в някои проценти, но няма да го направя.

Нито Нова телевизия, нито Сашо Диков имат право да слагат етикети дали си гей или не си, затова живейте живота си и не им обръщайте внимание, завърши бившият ватман и паркетен лъв.