Депутатите от "Атака" Деница Гаджева и Миглена Александрова потвърдиха версията на Волен Сидеров за скандала на летище Варна. В сутрешния блок на БНТ народните представителки обявиха обвиненията срещу "Атака" за скалъпен сценарий, който цели да злепостави партията. Те, обаче, не обясниха какво и защо скандала провокира лидера им Волен Сидеров да използва обидни думи срещу журналисти.

"Никой никого не е бил", каза Миглена Александрова. По този начин депутатката от "Атака" коментира случая с Волен Сидеров във Варна. Според нея разпитани са 22-ма свидетели, а в парламента са внесени показания на 12 души, от тях само трима от очевидците твърдят, че е имало удар. Двама души твърдят, че има удар и те са съседи на полицая Костадин Колев. Ние написахме книга за случая във Варна.

"Когато някой обижда Сидеров, той пита кой си и защо ме обиждаш", допълни депутатката.

"Сидеров никога не тръгва с обидни думи към някого", каза Деница Гаджева. "Свидетел разказа, че Сидеров е говорил с френския дипломат на Вие", допълни още тя. "Когато спрете да ни обиждате, тогава ще престанем да ви наричаме пеперуди. Ще бъдете изненадани за имунитетите", заяви още тя.

Двете народни представителки повториха твърденията, че френското посолство трябва да се извини за поругаването на българските символи, и за това, че случаят във Варна е дирижиран от ГЕРБ.