Разревана и силно разстроена ясновидката Николета Йорданова коментира в „Часът на Милен Цветков“ своя апокалиптичен пост за настъпването на ад в България след 20 дни. По думите й, тогава нещата тепърва ще започнат, като тъмната сила ще се материализира във вид на дявола, който ще гори българския лев, а катаклизмите ще са няколко в едно.
„Не казвам точно, че на 25 февруари, а че след 20-ина дни ще започне от момента на постването на моя пост. Няма нищо общо точно определената дата. Постът е на 5-ти или 6-и. Оттогава не мога да се успокоя. Видях една сутрин тъмната сила как се струпва като облак върху самия парламент, материализира се в дявол и казва, че самият парламент и министерството са го повикали. Не знам от кое министерството. Дяволът гореше парите. Видях хора, които падат по улиците, гладни. Хора с куфари, бягат нанякъде. Имаше катаклизми, представих си войната в Украйна, защото това го предсказах“, каза Николета.

Преди дни нелеп пост на Николета Йорданова от предаването „Ясновидци” стана повод за „всенароден протест” във Фейсбук срещу нея. Врачката публикува на стената си предсказанието: „След 20 дни в България ще настъпи ад!” Вместо да притесни някого обаче, Николета стана обект на подигравки. Много от хората недоволстваха и от това, че сее паника.

„На хората ще им взимат колите и жилищата. Хора няма да имат пари да си купят насъщния. Усеща се като мирис на нещо изгоряло. Нещата са няколко в едно. Войната в Украйна няма да свърши, тя тепърва ще продължи и се притеснявам да не дойде насам. Също има опасност и от Турция. Притискат България тотално. Опасност идва и от парите. Осемте милиарда, които искат да ги вземат в евра, са пълен абсурд. Ако това бъде направено, България ще бъде срината“, каза още ясновидката.

По думите й, тя е от една седмица в нервна криза. Така тя усещала, че наближава катаклизъм. Ясновидката поясни, че всички ясновидци не трябва да се слагат под един знаменател, защото те са като лекарите – един е зъболекар, друг е гинеколог, трети е вътрешни болести. "Аз усещам катаклизмите. Тези неща, като бедствия, които идват в България или в световен мащаб. Там съм най-силна, а не да гледам на хората животите. Тоест и там съм добра, но при катаклизмите изпадам в нервни кризи. Така стана както със село Бисер, така и с Кулите близнаци. Катаклизми като бомби усещам предварително и ми става адски гадно", добави Николета.