Русенските ресторанти „Кралска закуска”, „Виена”, „Кръстникът”, „Чифлика”, „Ла Страда”, „Теодора Палас”, „Ана Палас”, „Европа”, „Бистра и Галина” ще представят своите вкусни изкушения пред посетителите на Мол Русе. Кулинарната изложба „Вкусът на любовта“ е част от организираното събитие по случай Деня на влюбените 14-и февруари.

Георги Върбанов, който е сертифициран винен експерт – сомелиер от браншовия портал www.novianria.com, ще запознае гостите с характеристиките на вината, съпроводени с любопитна и полезна информация за технологията на производство, температурата на сервиране, винарските региони, сортовете грозде.

Гостуващите готвачи Шеф Валери Нешов и блогърът Дарин Стойков, които са по покана на “Идеята МИ” – маркетинг/реклама, ще представят специална технология за бавно и здравословно готвене „Crock Pot“. Важно е да отбележим, че всички приготвени от тях ястия ще бъдат предоставени за дегустация на наблюдаващите приготвянето им. Посетителите на „Вкусът на любовта“ ще могат в неформална среща да зададат своите въпроси към тях.

Новината от последния момент е, че хотел-ресторант „Теодора Палас“ и ресторант „Кралска закуска“ предоставят ваучери за безплатни вечери на някои от посетителите.

Любов, вино и здравословна храна на 14-и февруари от 17:00 часа в Мол Русе. Заповядайте!