Лепа Брена с BEST OF концерт в зала „Арена Армеец“

Българските фенове на Лепа Брена могат със сигурност да отбележат датата 24 октомври като най-значима в календара им за 2015 година. Символът на сръбската музика идва в софийската зала „Арена Армеец“, за да изпълни най-големите и легендарни хитове от началото на кариерата си до днес. В музикалните среди упорито се говори, че това най-вероятно ще е последният голям концерт на фолк звездата у нас. Според близки на певицата, именно това е причината Брена да подготвя бляскаво шоу на световно ниво и в нечувани мащаби.

25 години след най-успешния концерт в България за всички времена на Националния стадион „Васил Левски“, на който фолк легендата кацна с хеликоптер пред публика от над 100 000 души, Лепа Брена се завръща с невиждано досега шоу.  Родните ѝ фенове имат уникалната възможност да станат част от едно запомнящо се и историческо събитие, с което изпълнителката, по всяка вероятност, ще каже сбогом на верните си български почитатели. Самата Брена споделя, че пази скъп спомен за родните фенове и очаква с голямо вълнение и нетърпение срещата си с тях.

Най-популярната и обичана юго звезда е родена с името Фахрета Яхич в гр. Тузла, Босна и Херцеговина. Тя започва музикалната си кариера през 1981 г., като досега има издадени 17 албума и 2 макси сингъла. Най-големите хитове на сръбската изпълнителка са: „Bosanac“ (1983), „Mače moje“ (1984), „Živela Jugoslavija“ (1985), „Okrećeš mi leđa“ (1986), „On ne voli me“ (1987), „Jugoslovenka“ (1989), „Ja nemam drugi dom“ (1994), „Izdajice“ (1995), „Ti si moj greh“ (1996), „Luda za tobom“ (1996), „Pazi kome zavidiš“ (2008), „Uđi slobodno“ (2008) и други.

Освен изключителна певица, Лепа Брена е и много добра актриса. За талантът ѝ свидетелстват филмовите ленти „Хайде да се обичаме“, „Тясна кожа“ и „Няма проблеми“. В страни от творческите й изяви, Брена и съпругът й, големият сръбски тенисист Слободан Живойнович, успешно управляват семеен бизнес от няколко фирми, сред които е и продуцентската къща „Grand Production“.

Концертът на Лепа Брена ще е на 24 октомври в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до55 лева.