Нов клип заснет на 11 февруари в столицата на ул. "Шар планина" обикаля социалните мрежи и вече има над 15 000 гледания. На видеото се вижда как в малката уличка близо до бул. "Александър Стамболийски" навлизат няколко "паяка", за да вдигнат неправилно паркиралите автомобили.

След кратък разговор с единия полицай, водачът на служебен автомобил на "Софарма" се "разбира" със служителя на Центъра за градска мобилност да не му вдигат колата. На видеото се вижда как водачът на автомобила дава 20 лв на служителя от ЦГМ, които той ловко прибира в ръкавицата си и след това маха една от скобите за вдигане на автомобила и продължава към следващия автомобил, а полицаят връща документите на водача без никаква санкция.

По принцип в такъв случай освен такса за репатриране се дължи и глоба за паркиране върху тротоар, но водачът на автомобила не получава нито фиш, нито акт, нито бележка за 20-те лева, които се оказаха в ръкавицата на служителя от ЦГМ. В конкретния случай служител на МВР не взима подкуп, но в присъствието на няколко служители на реда се извършва корупция, а те не реагират по никакъв начин.