Гаджето на Иги Азалия, Ник Йънг, твърди, че делфин опитал да го убие, за да се доближи до певицата.

Ник Йънг излиза с изпълнителката на хита "Black Widow" от 2013 г. Той твърди, че делфин опитал да го удави, докато двамата били на ваканция в Кабо Сан Лукас, защото бозайникът нещо не харесал връзката му с австралийската красавица.

"Делфинът се опита да ме убие по някаква причина. Играеше с всички останали, както правят делфините. Дойде и моят ред да го яздя. Странно защо, той ме закара чак до дъното. Опита се да ме удави. Но аз разбрах какво става, така че изскочих от водата, свалих спасителната жилетка и плавниците и повече не влязох във водата", разказа играчът от "Лос Анджелис Лейкърс", спомняйки си за ужасната случка.

"Опита се да ме убие. Мисля, че искаше да се докопа до Иги. Беше дружелюбен, целуваше я и разни такива. Опитваше се да ми вземе жената", сподели 29-годишният спортист.

"Ник се бои от делфини. В Кабо един се опита да го убие. Аз бях там, и да ви кажа честно, това е истина. Сега той няма да се гмурка с дивите делфини. Ха-ха", написа в Туитър 24-годишната Иги, потвърждавайки случката.