„От доста време гледам разни клипчета по бийтбокс. Навремето имаше едни черни изпълнители, които много ме вълнуваха. И любовта ми към това звучене се зароди, когато се запознах с Печенката и Скилър. Те направиха много сериозен пробив и станаха световни шампиони. Много съм горд с тях”, разказва за „Монитор” Нейков.
Любо толкова се запалил по тази специфична вокална техника, че поканил музикантите на общо турне. „Познавам Адриана и родителите й. Тя е истински професионалист. Ние направихме с нея и с цигуларя Веско Ешкенази общо парче „Либертанго”, спомня си комикът.

Печенката няма да забрави срещата си с Ешкенази. Нейков е главният виновник за запознанството им. Историята е много любопитна. „Събра ни Любо Нейков. Аз дори не съм си мечтала да се запозная или да работя с музикант от такъв ранг”, връща лентата назад Николова. В началото я е било страх да заговори цигуларя, но с помощта на Любо преодоляла притеснението си. Общият им проект с Ешкенази е парче по ”Либертанго” на Астор Пиацола. Печенката изкарва спектаклите от рамките на класиката и успява да покаже, че тази музика може да бъде в отличен синхрон с бийтбокса.