Приятел на Георги Найденов-Гого кръсти улица в Бургас в чест на „Тоника”. Бизнесменът и близък приятел на обичания певец Тома Томов сам постави табелите на улица „Тоника". В морския град участъкът, кръстен на любимата бургаска група, се намира в края на ж.к. „Славейков". Там е и улица „Корали" - на името на предшестващата „Тоника" група, съставена от ученици от Химическия техникум тогава. Решението за двете улици е на Общинския съвет отпреди месеци, но сега вече те имат и своите обозначения. Под номер 1 на ул. Тоника се намира цех за спортни принадлежности, собственост на Томов.
„Двамата с Гого се познаваме от 1963-та, когато се събрахме в моята къща с две китари. Така създадохме „Счупените епруветки" като ученици в Химическия техникум. Ние бяхме първи випуск в учебното заведение, после ни обединиха с учениците от втория и се появи „Корали. Така след като завършихме повечето музиканти от нея бяха изтеглени в „Тоника" от Стефан Диомов.", спомня си Томов. Днес той искрено тъгува за загубата на Гого, с когото по време на боледуването му са се чували през дни, когато е било възможно.
Бургаската певица Тони Димитрова пък била шокирана от новината за смъртта на Гого днес, когато по ирония на съдбата тя празнува рожден ден. Когато чула телефона да звъни тя смятала, че е поредното обаждане по повод празника й, но се оказала вестта за смъртта на певеца, пише flagman.bg.