Те са много известни и затова обществото се интересува от всеки миг на техния живот, а когато объркат нещо интересът е голям. Клюките стават още по-големи особено когато знаменитостите изрекат някаква глупост. Медиите също проявяват интерес и следят всяка тяхна крачка, затова те не трябва да реагират бурно, а да внимават какво говоря.

Селфи с Исус или Япония е в Африка са част от бисерите на звездите от шоубизнеса.

Любимецът на тийнейджърите Джъстин Бийбър неведнъж е изпадал в конфузна ситуация. Но един от най-сериозните гафове е изказването му, след като е посетил музея на Ане Франк. "Ане е била прекрасна девойка. Сигурен съм, че и тя би била Белибер", казал Бийбър, с което дал да се разбере, че нито знае коя е Ане Франк, нито пък знае нещо за нейния живот. А Белибер е определението за всички негови фенове.

Актрисата Рийз Уидърспун наистина изглеждала глупаво и смешно, когато на полицията, която я е спряла, че кара в нетрезво състояние, е заявила: "Аз съм американска гражданка". Колко трябва да си пияна, за да сметнеш, че това ти дава имунитет?

Екшън героят и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер коментирал гей браковете. Очевидно той не е бил на ясно за какво става, когато казал: "Мисля, че гей браковете са нещо, което трябва да стане между мъжа и жената".

Бедната Марая Кери, изказването й е шокиращо. "Винаги когато видя по телевизията онези бедни и гладни дечица, не се сдържам и започвам да плача. Мисля, че и аз бих искала да съм толкова слаба, но без всички тези мухи и заобикалящата ги смърт". Известната поп звезда със сигурност ще влезе в историята, но с този унизителен коментар за гладните деца в Африка.

Ясно е, че Бритни Спиърс няма завършено средно образование, но пък тя смело коментира географските си познания. "За мен е удоволствие, че мога да пътувам и посещавам отвъдокеански места, като на пример Канада". Това е най-малката излагация ако не е подкрепена с още едно изказване, което гласи: "Не ходя в Япония, защото не обичам риба, а това е много популярно в Африка".

Очевидно и Кристина Агилера не блести много с географията. На въпрос къде се провежда филмовия фестивал в Кан, тя отговоря "Кански фестивал".

Известният боксьор Майк Тайсън очевидно е получил доста удари по главата, за да каже: "Предполагам, че бързо ще изпадна боливийски". Той е искал да каже, че бързо ще изпадне в забрава, но думата "oblivion" просто я е заменил с "Bolivian".

Рапърът Кание Уест в желанието да се покаже отговорен станал смешен. "Мразя, когато летя със самолет, да се събуждам с бутилка вода до мен. Гадно, трябва да се грижа и за тази бутилка". Този коментар Кание го е качил в Туитър без никакво логично обяснение и смисъл.

Съпругата на Кание Ким Кардашян също има проблем. Горката не може да реши с кого да си направи селфи. "С баща ми. С Исус или пък с Мерлин Монро? Вярвайте ми, наистина не мога да реша", така коментирала кралицата на селфи снимките, когато е трябвало да избере партньор за селфито. И все пак избрала е ... Исус.

Синът на Уил Смит Джейдън има своя теория за училището. "Училището е мястото, където се изпират мозъците на младите", категорично заявил синът на известния актьор, не обръщайки внимание на съучениците си и образователните норми. Малко е да се каже, че изказването му е шокиращо. Но с него той е поставил под въпрос и сциентологията, към която принадлежи семейството му.